За някои хора клюките са като въздуха и не могат

...
За някои хора клюките са като въздуха и не могат
Коментари Харесай

Зодиите, които не могат да живеят без клюки

За някои хора клюките са като въздуха и не могат да живеят без тях. Ето кои са те.
Близнаци (21 май - 21 юни)
Близнаците обичат да клюкарстват, може да се каже, че клюките са тяхната буря. Те безусловно хващат всеки слух в придвижване и по-късно го разискват с всеки, който има предпочитание да ги изслуша.
 Десет неща, за които спирате да се тревожите след 30 година Десет неща, за които спирате да се тревожите след 30 година
При някои хора още на 27 години настъпват основни промени в разбиранията, а при други чак на 35. Ето за кои неща преставате да се тр...
Представителите на този знак са изцяло захласнати от мисълта, че имат надзор над всяка информация. Те даже не осъзнават до какви последици водят клюките.
Рак (22 юни - 22 юли)
Раците не просто обичат да клюкарстват. За тях клюките са мощно оръжие, на което разчитат за реализиране на съответни цели: от време на време за персонална полза, а различен път за възмездие. Представителите на този знак ясно знаят какво и по кое време да кажат, с цел да извлекат оптималната изгода от обстановката. Те тънко и изкусно прецакват другите с неистини.
Везни (23 септември - 22 октомври)
На пръв взор Везните наподобяват правилни и деликатни. Но в действителност клюките не са нещо извънредно за тях. Представителите на този знак постоянно вършат нереални заключения за другите и надлежно популяризират погрешна информация за тях.
 Три зодии, които непрестанно си пъхат носа в непознатите работи Три зодии, които непрестанно си пъхат носа в непознатите работи
Едва ли някой обича близките непрекъснто да се мъчат да схванат какво се случва в неговия живот и се стремят да дават препоръки, които ни...
Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
Скорпионите нормално не клюкарстват. Това е под тяхното достолепие. Но когато решат да разрушат изцяло нечия известност, те нападат съперника си, разпространявайки погрешни клюки за него. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР