За нуждите на пожарните коли в с.Воден се осигурява постоянно

...
За нуждите на пожарните коли в с.Воден се осигурява постоянно
Коментари Харесай

ВиК - Ямбол: За нуждите на пожарните коли в с. Воден се осигурява постоянно вода

За потребностите на пожарните коли в с.Воден се обезпечава непрекъснато вода от няколко пожарни хидранта, оповестиха от ВиК - Ямбол.

Към този миг водоснабдяването в селото е 76 литра в секунда. В последните четири дни е обезпечена вода за над 30 пожарни коли и две водни оръдия. За в допълнение подкрепяне на пожарните коли са обезпечени две водоноски.

ВиК - Ямбол има подготвеност да продължи да обезпечава задоволително количество вода, показват от водопреносното сдружение. Служители на ВиК Ямбол - регион Болярово са на терен и оказват непрестанно подпомагане на всички, които вземат участие в потушаването на огнената буря и работят в синхрон с всички държавни институции.

Пожарите на територията на община Болярово горят от 16 юли. На 17 юли кметът на община Болярово Христо Христов обяви частично бедствено положение в землищата на селата Крайново, Шарково, Малко Шарково, Ситово и Воден. Селата Воден и Крайново са измежду най-пострадалите, тъй като огънят влезе в обитаемоте места и изгоряха къщи. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР