За новия вариант още нищо не се знае. Аз съм

...
За новия вариант още нищо не се знае. Аз съм
Коментари Харесай

Д-р Светлозар Сардовски: Хората не са простаци, защото това не е пандемия на неваксинираните, а на всички

" За новия вид още нищо не се знае. Аз съм експерт по вътрешни заболявания. За разлика от някои, които преразказват прочетеното от медицински списания, без да са лекували хора, изключително пък някои математици, които са подправени и не са математици и не единствено че нямат здравно обучение и не са виждали пациенти, а хвърлят едни цифри в пространството. Те четат същите неща, които и аз чета, само че за разлика от тях проверявам пациенти с Ковид. " - изясни по 7/8 тв доктор Светлозар Сардовски. 

" Това е опит не в лекуването, тъй като лекуване няма, само че в държанието. На доктрина е едно, само че на процедура е друго. Ваксините са подобен образец. Те би трябвало да имат над 95% ефикасна отбрана, само че в този момент в изискванията на делта разновидността се оказва, че успеваемостта им е спаднала извънредно доста.От 95% е спаднала на 50% на всички ваксини. На някои до 20% е към този момент успеваемостта. Това е по този начин, дори европейски страни броят единствено имунизираните, които умират в болница, а не инфектираните имунизирани.

Защитата от гибел е към 80%. Над 65 години обаче с съществуването на болести, водещи до намален имунитет, тази защита спада. След третия месец, след последната ваксина, отбраната пада стремглаво. Вирусът се развъжда и заобикаля отбраната. Той се променя, с цел да заобиколи тази отбрана. А ваксинте вършат отбрана единствено против " с " протеина, а тя е най-изменчивата част и ваксинте доста бързо стават неефективни.

Не че ваксинте са неприятни. Но те би трябвало да се приспособяват, за да ограничим вируса. Сега се разбра, че посредством имунизациите групов имунинет не може да има. Максово се разболяват имунизираните. От естествено преболедувалите по-лесно ще стане добит имунитет, даже посредством имунизираните, когато и те прекарват. Иначе започваме всичко изначало. С имунизациите единствено се забавя процесът, единствено съмртността се отсрочва и не се товари здравната система. Което не е малко. Важното е да се знае, че имунизацията не е панацея. За това би трябвало да се употребяват всички други способи - бранене, хигиена, маски, отбягване на контакти. Това не би трябвало да води обаче до обществена отдалеченост. Не би трябвало да бъдат упреквани хората, че са простаци. Това не е пандемия на неимунизираните, а е пандемия на всички. " - изясни медикът.  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР