За нови два случая на нелегален превоз на мигранти, съобщи

...
За нови два случая на нелегален превоз на мигранти, съобщи
Коментари Харесай

За нови два случая на нелегален превоз на мигранти съобщи Софийската районна прокуратура

За нови два случая на незаконен транспорт на мигранти, заяви Софийската районна прокуратура. На брифинг  прокурор Георги Иванов даде повече детайлности за арестуваните двама водачи. 

„ В качеството ми на дежурен прокурор във вчерашния ден ми бяха докладвани материалите по голям брой досъдебни производства. Едно от тях беше за български жител, който в автомобила си е транспортирал четирима мъже от марокански генезис. Отказал е да спре за полицейска инспекция и преследването му е траяло през няколко регионални дирекции на разнообразни структури на Министерство на вътрешните работи. На територията на софийския Околовръстен път лидерът на автомобила е осъществил леко пътно транспортно произшествие с полицейски автомобил на Второ районна ръководство. Въпреки това не е спрял и преследването му от полицейските чиновници е траяло на територията на столицата. Спрян е едвам на кръстовището на бул. „ Ломско шосе “ с бул. „ Бели Дунав “ “, изясни прокурор Иванов. 

Той добави, че на арестувания лидер му е повдигнато обвиняване за непокорство на орган на властта, както и обвиняване за безчинство при ръководство на автомобил. Той е арестуван за период до 72 часа, сега се намира в следствения арест, а в понеделник следва да бъде импортирано искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “, посочи държавният обвинител. 

Във вчерашния ден е имало сходен случай и с лидер на лек автомобил, превозвал седем жители на други страни, който също е аварирал, заяви прокурор Георги Иванов. Той посочи, че към сегашния миг материалите по това досъдебно произвеждане към момента не са постъпили и следва да бъдат докладвани на дежурния прокурор през днешния ден. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР