За нови 5 години в затвора при строг режим на

...
За нови 5 години в затвора при строг режим на
Коментари Харесай

5 г. затвор след грабеж на 100 лева

За нови 5 години в пандиза при непоколебим режим на изтърпяване отива изпеченият обирджия Асен М./37г./ от шуменското село Жилино. До наказването на Окръжния съд в Шумен се стига единствено четири месеца, откакто рецидивистът нахлул в къщата на пенсионер в село Избул със своя съучастничка и му отмъкнали 100 лв.. Асен държал домакина да не мърда, а дамата го преджобила. Само след два часа служители на реда разкрили причинителя, а парите още били в него. Върнати са на пострадалия.
Благодарение на възобновената вреда, Асен съумял да подписа съглашение с прокуратурата, а арбитър Нели Батанова го е одобрила, оповестиха от пресслужбата на Окръжен съд Шумен. Той дължи и 614 лева деловодни разходи и наказването е дефинитивно.
Ще му бъдат приети за излежани всички дни от 9 септември т.г. до произнасянето на съда тази седмица, тъй като е бил с непрекъсната мярка задържане под стража.
До момента Асен А. е осъждан 6 пъти за обир и 2 пъти за кражба, излязъл от пандиза през юни т.г. и очевидно нищо не е в положение да го превъзпита. Съучастничката му в последния обир също е престъпно изявена.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР