За новата учебна 2023 – 2024-та година прага на ИНУ

...
За новата учебна 2023 – 2024-та година прага на ИНУ
Коментари Харесай

С обновени класни стаи и нова инициатива ИНУ Христо Ботев започва новата учебна година

За новата образователна 2023 – 2024-та година прага на ИНУ „ Христо Ботев “ – Плевен ще прекрачат към 400 възпитаници, като първокланиците ще са към 100, разпределени в 4 паралелки.

„ Успяхме през лятото напълно да възобновим класните стаи, спортните площадки и фитнес залата и съм изключително горделив, че при нас ще постъпят четирима нови сътрудници, които също прекрачвайки прага на учебното заведение, с цел да покажат своите професионални качества “.

Това показа за Дарик радио шефът на ИНУ „ Христо Ботев “ Цветелин Горанов.

Той добави още, че в елитното плевенско начално учебно заведение от тази образователна година ще стартира нова самодейност, обвързвана с Програмата за патриотично образование, която е наречена „ Преди часовете, хорото поведете “.

Така, преди началото на първия образователен час всеки ден, професионален хореограф ще организира занятия на спортните площадки в двора на учебното заведение. По време на заниманията, учениците ще бъдат обучавани да разпознават българските национални хора и да могат да ги играят.

„ В началото на новата образователна година желая да пожелая на всички мои сътрудници на първо място доста здраве и самообладание, както и нови триумфи „, сподели още шефът на ИНУ „ Христо Ботев “ – Плевен, Цветелин Горанов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР