За новата голова машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е

...
За новата голова машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд разкри каква мечта има

За новата голова машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е значимо да продължи да забива попадения. В сряда той донесе триумфа с 2:1 над някогашния си отбор Борусия (Дортмунд) в среща от Шампионската лига. Норвежецът осъществя с впечатляващо осъществяване от въздуха след отлична асистенция на Жоао Кансело.

“Такъв гол бяха вкарвал и против Волфсбург - изясни той пред beIN Sports. - Опитвах се да направя такова осъществяване през последните няколко мача на Сити и най-после се получи. Стана прекрасен гол. Може би хората споделят, че не играя задоволително с топката, само че това не ми пука. Мечтата ми е да докосна топката пет пъти и да вкарам пет гола ”.

“Дали самият аз се впечатлявам от показаното от мен? Не мисля върху това. По-скоро отправям вниманието си към идващия дуел, тъй като по този начин би трябвало да бъде. Трябва да се съсредоточа към верните неща, тъй като в случай че прекомерно доста мисля, това не е добре ”, сподели още Холанд.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР