За нов скандален случай на пътя сигнализира зрител на NOVA.

...
За нов скандален случай на пътя сигнализира зрител на NOVA.
Коментари Харесай

Дете подкара автобус на градския транспорт

За нов абсурден случай на пътя алармира фен на NOVA. Този път случката се е разиграла в Пловдив. Опасната обстановка е снимана на видеоклип. На фрагментите се вижда по какъв начин дете, седнало в скута на водача, кара рейс на градския превоз в града под тепетата. Авторът на клипа твърди, че това се е случило по линия 10. Опасната обстановка се разиграва на многолюден бул. в пловдивския квартал „ Тракия ” – на метри от учебно заведение „ Черноризец Храбър ” и наоколо до автобусна спирка.

„ Качвайки се в рейса видях, че невръстно дете кара рейса и водачът му позволява да държи кормилото. Това продължи към 10 минути до идната спирка, където детето слезе. След това лидерът не е спирал на други спирки и е карал бързо и рисково ”, описа в Иван, който става очевидец на случилото се.

По думите му в рейса е имало и други пасажери, само че никой не реагирал на протичащото се. „ Детето беше на забележима възраст към 5-6 години ”, показва Иван.

„ След като се запознахме с видеото, стана ясно, че очевидно има нарушавания на разпоредбите за придвижване. Започнали сме инспекция, с цел да установим всички обстоятелства по случая. Ще спомагаме на правоохранителните органи за нарушаването на разпоредбите на придвижване. По отношение на неспирането на спирка и за неспазването на маршрут, са планувани наказания за всяко нарушаване от 1000 лв. ”, безапелационен Георги Стоилов | шеф на „ Организация и надзор на превоза „ - Пловдив.

От компанията транспортьор обявиха за NOVA, че ще извършат инспекция, в случай че се окаже, че това е техен лидер – той ще бъде уволнен неотложно макар рецесията за водачи. Те дефинираха случилото се като „ неприемливо ”.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР