За нов потресаващ случай в болница в Румъния съобщават румънските

...
За нов потресаващ случай в болница в Румъния съобщават румънските
Коментари Харесай

АБСУРД: Медик заши разпран крак с велосипедна спирачка в тъканите

За нов поразителен случай в болница в Румъния оповестяват румънските медии. Инцидент с колело се трансформира в същински призрачен сън за мъж от окръг Прахова, съобщи Диджи24.

Потърпевшият паднал с велосипеда си, блъснал си крайници и бил откаран в градската болница в Урлати. Там дежурният доктор зашил и превързал раната му.

На идващия ден мъжът се върнал в болничното заведение, защото му прилошало, имал болки и издут крайник. Лекарите предписали антибиотици и го изпратили у дома. Три седмици след случая мъжът отпътувал за Нидерландия, където работи.

Тъй като кракът му продължавал да го боли, отишъл на доктор и бил откаран по неотложност в операционната, където хирурзите извадили от раната дръжката на ръчната спирачка на велосипеда. Така той разкрил, че в крайници си е имал парче желязо с дължина 8 сантиметра.

На 28 юли отидох в клиника в Херпен - градът, който е най-близо до мястото, където сме отседнали. Когато се качих по стълбите, кожата към шева просто се спука.

Лекарят, който ме съветва, ми сподели, че имам непознат предмет в крайници и би трябвало да ме отворят, както се споделя на национален език. Веднага ми направи локална анестезия и откакто ме сряза, извади 8 см. желязо. Това беше дръжката на ръчната спирачка на велосипеда. И аз, и докторът бяхме шокирани. Гледахме металното парче и не можехме да повярваме, споделя мъжът.

 
Ръководството на болничното заведение в Урлати заяви, че ще стартира вътрешно следствие по случая.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР