За нормалното функциониране на организма е необходима хидратация, т.е. въвеждане

...
За нормалното функциониране на организма е необходима хидратация, т.е. въвеждане
Коментари Харесай

Трябва Да Ни Стане Сутрешен Ритуал! Ето Защо Всеки Ден Трябва Да Изпивате Чаша Солена Вода На Празен Стомах

За естественото действие на организма е нужна хидратация, т.е. въвеждане на здравословна вода. Не просто да пиете прекалено много такава вода, а естествени количества, самият организъм ще ви каже какъв брой му е задоволително.

Солената вода оказва помощ да се задействат жлезите за слюнката, които отделят ензими, които ги трансформират нишесте и гликоген в елементарни захари. Те оказват помощ доста в разграждането на храната, което улеснява храносмилането.

Солената вода оказва помощ да спите умерено и ви освобождава от нарушаванията на съня. Естествените минерали от солите успокояват нервната система и понижават равнищата на кортизол – стрес хормонът, а с това и на бдителността и напрежението.

Костите и кожата също ще ви бъдат признателни. Остеопорозата поражда, когато организмът самичък взема калций и минерали от костите, а солената вода попълване загубата на минерали от костите, което предотвратява разграждането на костите. Кожата остава здрава, блестяща и еластична, когато постоянно я подхранвате със солена вода. Минералите от вътрешната страна работят като ексфолиант за кожата и ви освобождава от акне.

източник: bg365.info
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР