За нищо на света не бих искала отново да бъда

...
За нищо на света не бих искала отново да бъда
Коментари Харесай

Чувствена икона: Великата Моника Белучи навърши 58

" За нищо на света не бих желала още веднъж да бъда на 20 години. Сега съм доста по-щастлива от този момент, защото на млада възраст още опознаваме себе си, опитваме се да разберем кои желаеме да бъдем, страдаме от нерешителност в себе си. Сега знам тъкмо какво желая и без какво мога да пребивавам. "

Прочутият откъс е на най-красивата актриса, модел, майка и иконична жена - Моника Белучи . Моника е от тези дами, за които се приказва доста, помнят се дълго и постоянно всички се обръщат след тях, когато влязат в стаята. Тя има освен хубост, само че и непреодолима харизма.

Първоначално красавицата  стартира да учи право в университета в Перуджа , само че през 1988 година се мести в Милано и подписва контракт с стилната организация Elite Model Management.  моника белучи

Скоро по-късно става една от най-известните манекенки в Италия, Париж и Ню Йорк и прекъсва следването си. През 1989 година тя се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм.

Всички знаем какъв брой шеметно се развива кариерата ѝ по-късно, а междувременно Моника съумява да завладее сърцето на артиста Венсан Касел, от който има две дъщери.  моника белучи

Двамата се разведоха през 2013 година след 18 години взаимен живот. Тогава актрисата разгласи, че продължава напред с живота си и ще се концентрира върху кариерата си.

Тя постоянно е била измежду дребното известни дами, които считат, че възрастта не е недостатък и една жена след 35 не е прекомерно остаряла, с цел да се усеща красива и мечтана.

 Моника Белучи

Днес Моника навърши 58 и за следващ път ни потвърждава, че една жена е същински красива и сполучлива, когато се усеща точно такава и работи сама за своите триумфи.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР