За никого не е тайна любовта на Владо Карамазов към

...
За никого не е тайна любовта на Владо Карамазов към
Коментари Харесай

Как Владо Карамазов си направи“ домашна зимнина

За никого не е загадка любовта на Владо Карамазов към фотографията. И към пътуванията, по време на които артистът на драго сърце снима.
 Владимир Карамазов и уеб сайтът със фотоси, който артистът пусна
Какво направи Владо Карамазов на Коледа

Актьорът материализира пристрастеността си към фотографията

Той постоянно разгласява свои фотоси в профила си в Instagram от разнообразни места, които е посещавал или пък нещо, което мощно го е развълнувало.

Неотдавна той се похвали, че даже е получил първата си фотографска премия и е станал член на фото академия „ Янка Кюркчиева “.

on Jun 28, 2020 at 7:31am PDT

„ Няма да скрия, че съм благополучен. За следващ път разбрах, че си обичам характера, който ми оказва помощ да преследвам задачите си до край. А и фактът, че обичаното занятие съумях да подвигна на друго равнище и трансфорах във форма на мое изкуство, доста ме радва. Винаги съм се стремял с нещата, с които се захвана, да ги отлепя от посредствеността “, написа той в профила си и разгласява както премията, по този начин и двата превъзходни фрагмента, с които е стигнал до финала.

on Sep 20, 2020 at 9:14am PDT

Явно при едно такова пътешестване артистът е попаднал на положителни хора, които в устрема си да го зарадват са му поднесли страхотни изненади.

„ Бях в Родопите, с цел да поснимам и да изляза от града. Хората ме виждаха, малко приказки и по-късно дарове. Много благи и положителни хора. Приемах подаръците въпреки и с стеснение. "

Така безусловно внезапно той се снабдил с първокласта домашна зимнина, пригогвена от работливи родопчани, която той документира и показа с всичките си другари в обществената мрежа.

on Oct 22, 2020 at 8:53am PDT

Манатарки, телешко месо, компоти, сладка... Всеки е дал, каквото е имал. „ Това е същинска храна. Много БИО. Всеки път става по този начин. То излиза, не че вървя да фотографирам, а да групирам зимнина:) “, майтапи се Карамазов.

И продължава: „ Хората от планината живеят без стрес, дишат чист въздух и се хранят с същинска храна. А не са ли тъкмо тези три фактора повода за всички заболявания. Това е констатация, препоръки и решение нямам. “

А всичките му другари споделиха свои усещания от сърцатите хора от Родопите и вълшебния метод, по който човек се усеща там.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР