За никого не е тайна, че повече от десетилетие, новинарят

...
За никого не е тайна, че повече от десетилетие, новинарят
Коментари Харесай

Коя ли е самотна майка с дете, останала на пътя заради бедняка-милионер Юксел Кадриев?!

За никого не е загадка, че повече от десетилетие, новинарят от bTV Юксел Кадриев живее в общинско жилище в столичния квартал „ Борово “.

 

На всичкото от горната страна и той наедно с останалите нуждаещи се от общинско жилище, заплаща месечен наем в размер на 80 лева, без несъмнено по никакъв метод да попада в тази група.

 

Единствената му вяра да не се изнесе от жилището бе да апелира, само че както сами се досещате, жалбата му е била отхвърлена и в този момент му се постанова да освободи жилището.

Зрителите на медията са в потрес освен от наглостта му, а и от това, че bTV се вършат на разсеяни и си траят по случая, до момента в който в това време са подготвени да си счупят краката от бързане да извадят нечии кирливи ризи на показ.

 

Всички се питат по този начин ли bTV държат на морала, който непрестанно се пробват да ни набият в очите? Защо не вземат отношение и да уволнят водещия, който с изключение на всичко друго чете новините като първокласник - сричайки.

 

Оказва се, че по този начин нагли лица от тв екрана заемат място на някоя самотна майка в потребност, която колкото да съумява да свърже двата края.

Хората са безапелационни, че в случай че живеехме в естествена страна, Юксел до момента щеше да е уволнен от работа, и с право.

 

На всичкото от горната страна звездата на медията се разписва против месечно заплащане в размер на 24 бона и все пак явно не може да си разреши да заплаща постоянен наем. Защото е беден… Ами тогава да вземем да му съберем някакви обществени помощи на човечеца и да му купим една колибка с общи усилия…

В подобен случай bTV да не се ослушват ами да му пуснат една дарителска сметка. 

 

Освен това хората се чудят на какво съображение получава такава висока заплата като нито е публицист, нито прави репортажи, а единствено чете новините през уикенда, освен това с хиляди неточности на емисия. Не единствено е измежду най-недолюбваните новинари, а води класацията по лапсуси и все пак към момента го крепят в медията, освен това с бомбастична заплата. В същото време напълно неотдавна друга служителка на bTV, която е самотна майка изрева, че се връща в родния си край, защото със заплатата, която получава там, не може да си разреши да гледа дете и да заплаща наем за жилище.

 

И по този начин дано се върнем на потребностите на мистър Кадриев – новото му жилище, би трябвало да е най-малко тристайно, защото живее с майка си и щерка си Габриела. Макар Габиела да е към този момент огромна, пенсионерката явно няма никакви планове да се прибира в родната Горна оряховица и ще досажда до последния си мирис.

 

Странно по какъв начин за 20-те години работа в bTV, Кадриев толкова не откри пари, че да си купи жилище. Това поражда въпроса защо харчи колосалната заплата, която прибира. Част от сътрудниците му водещи, получаващи много по-скромни възнаграждения  от него,  съумяха да си купят покои, а той към момента е скитник.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Юксел Кадриев btv жилище под наем общинско жилище социално слаб
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР