За никого не е тайна, че мъжете са по-склонни да

...
За никого не е тайна, че мъжете са по-склонни да
Коментари Харесай

Помагало за мъже: Да възбудим партньорката си

За никого не е загадка, че мъжете са по-склонни да обръщат повече внимание на гърдите, краката и дупето на обичаната си. Но дали си коства да се лимитират единствено с тези елементи на прелестното женско тяло?
Прочетете още
В реалност дамите имат доста по-чувствителни области, които обаче остават без подобаващото мъжко внимание.

1. Косата

Замисляли ли сте се за какво дамите толкоз доста обичат да вървят в салона за хубост още веднъж и още веднъж? Истината е, че те обичат, когато някой леко и нежно допира косата им, тъй като за доста от тях тя е доста сензитивна зона, която не трябва да се не помни!

2. Долната част на корема

Тази част също може да бъде доста сензитивна при дамите! Едва ли ще ви учуди обстоятелството, че на дамите в действителност им доставя наслаждение, когато мъжът нежно погали корема им, преди да премине към по-решителни дейности. Изчакайте, до момента в който обичаната ви безусловно стартира да моли да продължите!

3. Вътрешната част на бедрата

Тази част от тялото на една жена е една от най-нежните. Ще се изненадате какъв брой доста може да се възбуди тя, в случай че преди да се потопите в урагана от пристрастеност, не й отделите малко време.

4. Стъпалата

При доста дами стъпалото е сензитивна зона. Доставете малко наслаждение на обичаната си след работа. Вземете лосион и направете масаж на вашата дама. Не забравяйте пръстите и глезените, тъй като в случай че сте решили да предприемете тази стъпка, то би трябвало да й доставите оптимално наслаждение!

5. Ушите

За дамите, както и за мъжете, ушните миди постоянно са доста сензитивна зона. Ето за какво ласките в тази зона не бива да се не помнят никога. Можете да употребявате езика, леки целувки, шепот или даже подухване върху деликатната кожа.

6. Ръцете

Какво по-просто от това да погалите дланите на обичаната? Тази милувка може да бъде обезпечена на всички места и когато и да е. Можете внимателно да погалите сензитивната кожа с пръсти, а в по-интимна конюнктура самоуверено да включите и устните.

7. Задната част на коленете

Тази област също е доста постоянно забравяна. Но даже когато сте някъде на открито, можете леко да я погалите с пръсти, което ще ѝ помогне да се отпусне и да ви пожелае след вечеря!

8. Гърба

От бързата прегръдка, когато сте на открито, до чувствените целувки в леглото - можете да предоставите цялата гама от милувки на тази част от тялото. Ако към този момент сте осъзнали, че гърбът в действителност е една от ерогенните й зони, не отхвърляйте това наслаждение на партньорката си.

9. Ключиците

Доста постоянно, ключиците са ерогенна зона на доста от дамите, тъй че и тук би било добре да поспрете. Можете да я съблазните нежно, прокарвайки пръст върху изпъкналата част, да целунете и да погалите с устни или да употребявате върха на езика.

10. Тила

Още една извънредно сензитивна област, която постоянно се подценява. В антична Япония, задната част на тила доста привличала мъжете, тъй като тя била единствената открита част на женското тяло, която можели да видят.

11. Всяко друго място

Мили мъже, не би трябвало да забравяте, че тялото на вашата обичана, изключително когато е възбудена, е като един разкрит нерв, който жадува за вашите милувки. Така че, действайте!

Източник: Dama.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР