За никого не е тайна, че луксозен матрак всъщност е

...
За никого не е тайна, че луксозен матрак всъщност е
Коментари Харесай

Защо най-луксозните матраци се правят в Италия?

За никого не е загадка, че първокласен матрак в действителност е синоним на италиански матрак. Къде обаче се крие разликата в другите типове качество на матраците и за какво италианските матраци толкоз години поред никой не е съумял да ги изтика от първото място на най-луксозните типове матраци. Фирмите производители ще ви се похвалят, че създават първокласните си серии матраци в Италия, само че когато това за вас не значи нищо, вие може въобще да не му обърнете внимание. В E-sleep.bg ще откриете огромно многообразие италиански матраци Магнифлекс. Нека да забележим за какво въпреки всичко италианските матраци са толкоз желани.

Да произвеждаш в Италия е относително неприятно решение, тъй като производството е скъпо, а регламентациите, синдикатите и регулаторните усложнения са в обилие. Това неизбежно оскъпява крайния артикул и цената на матрака нараства. Тогава каква е повода огромна част от матраците да се създават точно в Италия? На първо място, текстилът, който ще откриете в страната е изтъкан качествено. Северна Италия е един от най-хубавите райони за тъкане на памук в света още от Средновековието. Италия създава най-хубавият памук и текстил в света. Качеството му е това, което дефинира качеството и на матрака. Няма по какъв начин да имате първокласен матрак с неприятни материали.

Безспорно при производството от време на време се употребяват по-ниско качество материали, памук, пяна и тн., само че това се отразява на крайното качество. Тези матраци нормално са невисок клас и имат по-малко години гаранция. До огромна степен техният витален цикъл се изчерпва със периода на гаранцията им. Например Китай и Индия са пазари, които са известни с евтините си артикули и огромното количество създадени продукти. Ако ви би трябвало масовизация, това е посоката, към която би трябвало да гледате.

Принципът е следният колкото по-високо качество са материалите, толкоз по-малко е търсенето за тях и надлежно експертите, които ги употребяват. По този метод се подвига и цената на крайния артикул. Луксозните матраци са на толкоз високи цени, точно тъй като се създават мъчно.

Защо италианският текстил е по-добър?
Това е извънредно елементарен въпрос. Ако погледнете италиански памук от доста близо и го сравните с по-ниско качество памучен плат, всичко ще ви стане ясно. Диаметрите на нишките при италианския плат са идентични, което значи, че няма да се образуват елементарно изтънявания тук-там и дупки. Ниското качество памук може даже да има дребни възелчета, които след няколко изпирания се трансформират в дупки. Те са се образували още при тъкането на памука.

Да направиш хубав и устойчив матрак е специфичен поминък. Ако в действителност матракът е и първокласен, то занаятът изисква още по-специални умения. Квалифицираните експерти усъвършенстват уменията си с години. При матраците, които са изработвани ръчно, това си проличава ясно. При тях има елементи, които са толкоз точно направени, че няма по какъв начин да не останете очаровани от качеството им
Италиански е синоним на първокласен
Много постоянно, дадена категоризация прибавя стойност към продуктите. Това може да способства за популяризирането и маркетирането на всяка една стока. Когато да вземем за пример кажете, че даден матрак е ортопедичен, хората знаят, че той ще е добър за гърбовете им. Макар да няма тъкмо една избрана характерност, която да важи за всички ортопедични матраци, те се дефинират като такива по преценка на производителите. При първокласните матраци обстановката е сходна, няма едно несъмнено нещо, което да ги дефинира като първокласни.

Безспорно цената на първокласните матраци е по-висока, само че това е поради високата цена на материалите, скъпият ръчен труд и фактът, че първокласните италиански матраци постоянно са по-високи и по-големи като размери. Рядко ще откриете първокласен дребен матрак. Естествено, това предписание не важи, когато става въпрос за детски матраци.

Въпреки обаче, че за един италиански матрак ще платите повече, вие ще получите години гаранция, както и безкомпромисно качество. А какво най-вероятно се досещате и сами, няма нищо по-хубаво от това да се наслаждавате на удобен сън всяка вечер.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР