За никого не е тайна, че Кристиано Роналдо се грижи

...
За никого не е тайна, че Кристиано Роналдо се грижи
Коментари Харесай

Защо Кристиано Роналдо си лакира ноктите?

За никого не е загадка, че Кристиано Роналдо се грижи добре за тялото си. 38-годишната суперзвезда постоянно демонстрира впечатляващата си физика в обществените мрежи, само че тази седмица нещо друго направи усещане на милионите му почитатели. Португалецът театралничи в сауната си с лакирани нокти на краката. Португалецът не за първи път си лакира ноктите, само че за какво го прави?

Профилът в Инстаграм на Роналдо е най-популярният акаунт в платформата с 577 милиона (!) почитатели. Той постоянно споделя фотоси от живота си отвън футболния терен. Снимка на португалеца в сауната сподели, че той е лакирал ноктите си в черно.

Това провокира доста полемики и въпроси в Инстаграм, само че съгласно немският вестник Bild има основателна причина за това. Лакът пази по-добре ноктите от гъбички и други бактерии. Много спортисти постоянно би трябвало да носят обувките си дълго време и по тази причина ги употребяват като предпазен пласт.

За същинските почитатели на Роналдо тази фотография не беше изненада. Няколко пъти в предишното е бил засичан с лакирани нокти. Те се появиха за първи път през 2010 година, а преди няколко седмици и с фото с първенеца по ММА Франсис Нгану.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР