За никого не е тайна, че Катя е повече от

...
За никого не е тайна, че Катя е повече от
Коментари Харесай

От кого забременя секретарката на Боби в БФС

За никого не е загадка, че Катя е повече от секретарка на президента на футболната централа

Легендарният български вратар от златното потомство Съединени американски щати 94, само че тотално провалил се като началник Боби Михайлов е изпаднал в деликатна житейска обстановка поради бременността на обичаната си секретарка Катя, гърми таблоидът Уикенд.

Дългокраката варненка със силиконов бюст е неразделно до президента на БФС от 2 години и има нерегламентиран статут на „ втори човек в БФС “. Служителите на централата описват под сурдинка, че Катя командна дори изпълнителния шеф на БФС – Борислав Попов, а шефката на интернационалния отдел Ивета Стоянова персонално й мъкнела куфарите по летищата.

Асистентката на Боби управлявала и в сянка касата на БФС и без нейна глоба шефката на финансовия отдел Десислава Партова не опускала и стотинка.

„ За никого в БФС не е загадка, че Катя е повече от секретарка на Боби. Срещу нея е безсилна даже и брачната половинка на шефа – Мария Петрова “, споделят източници от футболната централа.

Преди 10-ина дни Катя е била засечена в профилирания медицински комплекс „ Д-р Щерев “, като любопитното е, че е придружавана от персоналния водач на Боби. Тя е била на обзор при гинеколог, а съгласно изказванията е бременна в първия триместър.

Засега се пази в загадка кой е бащата, само че доста хора в българския футбол, имат своите обосновани догатки.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР