За никого не е тайна, че Камила не е сред

...
За никого не е тайна, че Камила не е сред
Коментари Харесай

Още кралски драми! Принцеса Ан за Камила: Тя никога няма да бъде истинска кралица!

За никого не е загадка, че Камила не е измежду любимките в кралското семейство. Сега обаче, след излизането на новата книга на кралския биограф Анджела Левин, излиза наяве, че отношението сред някои от кралските особи е повече от аристократично дипломатично. 

 

В книгата се приказва за принцеса Ан и нейните думи, изречени по адрес на Камила. В изданието " Камила, херцогиня на Корнуол: оживяла в кралското семейство ", Левин написа, че Ан " от години е срещу даването на Камила на купата кралица-консорт ". Дъщерята на кралица Елизабет Втора даже си разрешава да каже, че „ Камила в никакъв случай няма да стане същинска кралица “.

 

Анджела Ливайн написа също, че когато Корнуол за първи път влезнала в английското кралско семейство, тя имала „ компликации да се оправи със студеното държание на Ан “ и че принцесата, от своя страна, „ стояла допустимо най-далеч “ от сегашната кралица-консорт.  

 

Писателката не изключва повода за напрежението да се дължи на връзката им с Андрю Паркър-Боулс, някогашния брачен партньор на Камила, с който принцеса Ан също е имала връзка. Ан не е могла да се омъжи за Андрю, тъй като той е бил католик (а до 2013 година на членовете на кралската фамилия е било позволено да се женят единствено за членове на Англиканската църква). По-късно Паркър-Боулс се дами за Камила, която тогава няма нищо общо с Бъкингам. Според Левин, принцесата въпреки всичко е приела камила, виждайки какъв брой старателно работи за монархията. най-малко видимо.

 

Интересна информация излезе тези дни и за сестрата на Елизабет Втора - принцеса Маргарет. Двете се обичали извънредно доста, само че водили много друг метод на живот. Денят на Елизабет Втора е започвал рано и то не с нейните лични стремежи, а с отговорностите, които е поела към страната и обществото. Маргарет обаче не е била подготвена на сходни взаимни отстъпки със себе си.  

 

Тя ставала към 9 сутринта, само че първо закусвала в леглото, а по-късно се излежавала най-малко два часа, слушайки радио и четейки вестници.   Следвал един час във ваната, а по-късно и коктейл с водка. Това постепенно пробуждане за новия ден било последвано от изобилен обяд от четиристепенно меню. Отива си от този свят на 9 февруари 2002 година Но остава в историята като една от най-скандалните кралски особи, за които свободният дух е метод на живот.

 

Интересно дали в този момент Камила и Чарлз ще могат да жертват личните си стремежи в името на народа и страната, както е правила Елизабет Втора години наред.

 

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР