За никого не е приятно да се усети като кукла

...
За никого не е приятно да се усети като кукла
Коментари Харесай

10 неща, с които мъжете манипулират жените

За никого не е прелестно да се усети като кукла на конци. Това важи с особена мощ, когато стане дума за любовни връзки. Ако има операция в една връзка, то това приказва за токсичност сред двамата сътрудници. Когато имате щастливи и здрави връзки, вие получавате доверие и почитание от другия. Понякога обаче, без значение дали имате откровено сърце, може да се окажете влюбени в мъж, който освен че не ви заслужава, ами който напълно обиграно ви манипулира. За подобен вид господа вашата добрина постоянно наподобява като слабото ви място и те я употребяват безмилостно. Как да разпознаем дали си имаме любовна работа с манипулативен мъж?

1. В началото постоянно е доста обаятелен
Печели вашето доверие, съблазнявайки ви с чара си. Ще смъкна вашите бариери и чак по-късно ще стартира да ви обработва единствено както той си знае.

2. Лъже за щяло и нещяло
Постоянно ви заблуждава и лъже. Ще се пробва да размие границата сред лъжата и истината толкоз пъти, до момента в който най-сетне не започнете да вярвате, че всичко, което ви споделя, е нищо друго с изключение на самата откровеност.

3. Омаловажава вашите терзания, свързани с връзката
Винаги намира метод да ви накара да мислите, че вашето мнение не е значимо. А в случай че го прави непрекъснато, не е изключено в последна сметка да ви убеди в това.

4. Кара ви да се съмнявате в личните си убеждения
Един от най-ефективните способи да ви накара да свалите гарда, е като ви убеди, че вашите вярвания, разбирания и визии за живота са цялостна боза.

5. Постоянно извърта думите ви и ги употребява против вас
Голям последовател е на това да хвърля камъни във вашата градина, употребявайки вашите думи, само че с противоположен знак.

6. Убеждава ви, че преигравате
Ще ви накара да си мислите, че раздувате прекомерно нищо и никакви случки от взаимното ви всекидневие. Дори и от време на време да преувеличавате с реакцията за нещо, това не значи, че нямате право да недоволствате.

7. Набеждава ви, че сте неприятното ченге във връзката
Ще се държи по този начин като че ли той е жертвата и че точно вие сте манипулаторът в връзките ви.

8. Действа пасивно-агресивно по отношение на вас
Не е наложително да влиза в открита борба с вас. Неговата цел е да смъкна от плещите си всякаква отговорност или виновност за това, че вашите връзки не вървят без спънки.

9. Избухва до невъобразими висоти
Той не желае от вас да го укротявате, когато избухне поради нещо, което не му се нрави в връзките ви. Ще се опита да ви заплаши със своята непреклонност, граничеща до нервност, в моментите на разногласия посред ви.

10. Мисля, че той би трябвало да е в центъра на вниманието във връзката
Вярва, че в случай че всичко се върти към него, вие ще игнорирате отрицателните усеща, които той поражда у вас. Просто тъй като ще сте прекомерно заети да му угаждате непрекъснато.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР