За невероятна история с щастлив край научи Varna24.bg от споделен

...
За невероятна история с щастлив край научи Varna24.bg от споделен
Коментари Харесай

Ураганът донесе беди за възрастна жена от Варна! Добри хора върнаха вярата и радостта й!

За невероятна история с благополучен край научи Varna24.bg от споделен коментар на Силвия Любенова в групата " Виждам те КАТ-ВАРНА ".

" Уважаеми другари, през днешния ден моя близка е била съборена от виелицата в региона на пощ.клон 10. Цялата й пенсия 370 лева е изхвърчала от джоба й. Умолявам Ви, в случай че някой е намерил пари в този регион, бъдете положителни, върнете ги! ДАВАМ ВЕДНАГА ИМЕ АДРЕС И МОБИЛЕН НОМЕР. Моля! ", написа Силвия като оставя адрес на пицарията, в която работи, както и банкова сметка, по която всеки, който е намерил част от парите, да ги преведе. 

Въпреки изразената вяра, че до края на седмицата парите на пострадалата стара жена ще бъдат събрани, напълно скоро след обявата младата жена споделя, че сумата е към този момент събрана и още на следващия ден ще направи всичко допустимо да занесе пенсията на дамата.

Това е история за положителното, в която даже хора, които не са намерили пари на улицата, са решили да дарят, с цел да върнат насладата и вярата на една стара жена, която надали е очаквала да се случи сходно знамение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР