За невероятна чест да бъде интервюиран от свързаната с Кремъл

...
За невероятна чест да бъде интервюиран от свързаната с Кремъл
Коментари Харесай

До Москва и назад: Костадинов се похвали с интервю по РТ и обяви: Смях сме как сме били платили на БРИКС за участие във форума

За невероятна чест да бъде интервюиран от свързаната с Кремъл и телевизия РТ се похвали водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, който е на паметно посещаване в Москва.

Костадинов пуска непрекъснато възторжени фотоси и клипове от съветската столица, с които демонстрира, че и там има небостъргачи и магазините са цялостни със стока. 

" На откриването на форума на БРИКС в Москва дадох изявление за най-влиятелната съветска медия в чужбина, тв " Russia today ". В репортажа, в който вземат участие и посетители от Бразилия и Индия, ще видите част от атмосферата на събитието.

Иначе последните дни имах много срещи с представители на българската общественост в Москва, които не престават и през днешния ден. Ако всичко е наред, идващия месец ще учредим организация на Възраждане в съветската столица:)

п.п. не се чудете на странния уебсайт, на който е качен репортажа. Заради глобите всички страници на RT са блокирани в Европейски Съюз. Както знаете, истината в Европа е неразрешена и е мъчно да се стигне до нея. Но не невероятно:) ", написа той и прибавя:

" А, забравих и една моя молба. Вчера четох, и много се смях на това, по какъв начин сме си били платили на БРИКС за присъединяване във форума:) Молбата ми е да разпространите това изявление - дано се види какво приказваме ние от Възраждане на интернационалните конгреси, без значение кой ги провежда. Макар че, като се замисля, родните евроатлантици нищо чудно да кажат, че и за изявлението сме си платили:) "

Според 24 часа по 1620 $, или към 2770 лв. на човек, са платили “Възраждане ”, с цел да пратят трима свои представители на конгрес на БРИКС в Москва.

Общинският консултант Деян Николов, който е в съветската столица, се похвали във " Facebook " с баджа си преди откриването на форума. Оттам стана ясно, че е с билет “Стандарт ”. А информация в страницата на събитието сочи, че този билет коства 144 хиляди рубли и не дава цялостен достъп до събитието. С него може да се участва на бизнес събитията в програмата, да се посети галерия, а носителите му получават непретенциозен комплект материали - тетрадка и молив.



Форумът в Москва бе отдаден на развиването на общините в страните от БРИКС. България обаче не е член на организацията, част от която са Китай и Русия, а пък “Възраждане ” нямат нито един общински кмет.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР