За нещатен сътрудник на Тошко Йорданов в Народното събрание е

...
За нещатен сътрудник на Тошко Йорданов в Народното събрание е
Коментари Харесай

Слави Трифонов набута охраната си в парламента

За нещатен помощник на Тошко Йорданов в Народното събрание е назначен шефът на защитата на настойника му Слави Трифонов . Емил Трифонов и компанията му от години се грижат за сигурността на Дългия, а понастоящем той е персонален консултант на зам.-председателя на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, писа Ретро.



С назначението той се снабдява за втори следващ път. Емил Трифонов бе помощник на Тошко в 46-ия парламент. В интернет портала на  Народното заседание е посочено, че функционалностите му са  да съветва Йорданов по тематики за сигурността, въпреки самият сценарист да няма директно отношение към тях. Нещастници сътрудници не се водят чиновници на Народното събрание, само че могат да получават хонорари по преценка на депутата, който ги е назначил.

Освен това могат да се възползват и от други благини, измежду които специфична карта за достъп до Народното събрание пропуск за кола. От администрацията на Народното събрание разясняват, че пропускът на сътрудника влиза в приложимост и при среща на чиновници на КАТ, защото служителите на реда рядко сформират актове на депутатските съветници, с цел да нямат главоболия.

Очевидното Йорданов съвсем като шефа си грандоман се тормози за живота си щом се нуждае от охранител. От години Слави е ескортиран от цяла войска  гардове непрекъснато, като необут на наркокартел. Той постоянно е заобиколен с кордон от здравеняци със слушалки в ушите и неприятен взор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР