За неразбория между бивши колеги от предаването Ку-ку пише на

...
За неразбория между бивши колеги от предаването Ку-ку пише на
Коментари Харесай

Слави Трифонов за Любен Дилов-син: Духът на Ку-ку няма място в ГЕРБ

За бъркотия сред някогашни сътрудници от предаването " Ку-ку " написа на своята фейсбук страница водачът на партия " ИТН " Слави Трифонов .

" В Народното събрание за ръководител на Комисията по просвета и медии са избрали Тошко Йорданов. А Любен Дилов-син си е направил самоотвод да не бъде член на комисията, тъй като не можел да си показа, че ще каже на Тошко Йорданов " уважаеми господин председателю ", написа Трифонов.

Преди доста години имаше едно телевизионно предаване, което се споделяше " Ку-ку ". То беше най-цветното, друго и бих споделил - велико телевизионно предаване в постсоциалистическа България в единствената тогава национална телевизия. Аз имах достойнството и привилегията да бъда част от това предаване. Както и Тошко Йорданов и Любен Дилов-син . Тогава, преди толкоз доста години, все съм се питал какво ли ще стане с нас след това. И ето, че след това от дълго време пристигна - аз и Тошко Йорданов сме част от " ИТН ", а Любен Дилов-син е част от ГЕРБ, написа Трифонов.

Той напомня политическото минало на Любен Дилов-син, който беше част от Съюз на демократичните сили, а преди този момент беше от квотата на комсомола в " Ку-ку " .

Но да речем, че това не е толкоз значимо. Така решил - по този начин направил. Никога не съм си разрешавал да приказвам за някогашните си сътрудници, камо ли пък за Любен Дилов-син. Най-цветният, най-широкоскроеният, най-начетеният, най-специалният човек, който познавах , написа водачът на Има Такъв Народ.

" Сега този човек е част от политическата партия на най-цветния и грамотен човек - Бойко Борисов, и не желае да каже на някогашния си сътрудник Тошко Йорданов " уважаеми ", написа Трифонов и добавя:

" Животът е шантава работа, нали ... ".

Все си мисля, че духът на " Ку-ку " и " Каналето " се намира в " ИТН " и няма място в такова формирование като ГЕРБ . Но очевидно Любен Дилов-син не мисли по този начин ", написа Трифонов.

Той приключва поста си като се обръща към Любен Дилов-син, че и в политиката, и в малкия екран, хората вземат решение кое е значимо, кое е вярно, кое е морално, кое е забавно и му желае да е жив и здрав.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР