За непрекъснатите й дългогодишни усилия да спечели дългосрочно клиентите на

...
За непрекъснатите й дългогодишни усилия да спечели дългосрочно клиентите на
Коментари Харесай

С наградата Банкер на годината в категорията Доверие на клиента бе отличена Ани Ангелова

За непрекъснатите й дългогодишни старания да завоюва дълготрайно клиентите на " Райфайзенбанк " (България) " БАНКЕРЪ "  отличи с наградата „ Банкер на годината ”  изпълнителният й шеф  Ани Ангелова  в категорията " Доверие на клиента ".

Награда бе връчена на тържеството в Гранд Хотел Милениум от зам.-председателя на 47-ото Народно заседание Ива Митева:  " Огромна чест е за мен да бъде тук измежду вас - съобщи госпожа Митева. - И Ани Ангелова като мен е тръгнала от най-ниското ходило в своето професионално развиване. Това ми основава увереността, че няма да разреши елементарно да й се завие свят и съм уверена, че няма да допусне вятърът да я допре. Пожелавам й воля и сили да продължава все по този начин напред. Успех на всички! ".

От своя страна Ани Ангелова благодари за оказаната й чест. " Личи ми, че съм разчувствана, и то доста - сподели тя.-Винаги оставам крепко стъпила на земята и считам, че това е една от съставките във формулата за триумф. Клиентите фактически са в центъра на вниманието на цялата ни банка. Това е резултат на доста старания, положени през годините. Според разнообразни проучвания сме най-предпочитаната банка в България от клиентите си. Знаете събитията към нас и какво ще се случва в бъдеще. Искам да ви уверя, че без значение от измененията ние ще обслужваме клиентите си на нормалното положително равнище. Вярвам, че новият притежател на банката ще продължи тази наклонност. Убедена съм, че клиентът е най-важния за триумфа и се гордея, че с моя екип в " Райфайзенбанк " сме създали обилни достижения в тази сфера, с поддръжката на целия директорски съвет ", посочи госпожа Ани Ангелова при приемането на премията.

След повече от 25 години в банковата сфера през днешния ден тя е топ банков управител. И като съвет към младите си сътрудници споделя:  " Не спирайте да се учите и да се развивате. Защото това е значимо както за вас, по този начин и за положителното обслужване на клиентите на кредитната институция ". 

 

Нейният водещ принцип е не просто гражданина  да бъде обслужен, само че с него - като клиент,  да бъдат построени трайни връзки на осведоменост, схващане и доверие. Само по този начин в тези тревожни времена клиентът може да усети опора и да се връща още веднъж и още веднъж в банката. Което е в основата на постоянния банков бизнес.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР