За навика на някои тенисисти да се разхождат както ги

...
За навика на някои тенисисти да се разхождат както ги
Коментари Харесай

Тенисисти ходят без гащи

За навика на някои тенисисти да се разхождат както ги е майка родила в съблекалнята описа съветският играч Андрей Кузнецов пред Евроспорт. Все отново това не е всеобщо събитие, само че се прави най-вече от испански и италиански играчи.

" Не разбирам какъв е смисълът, може би са самовлюбени и обичат да се демонстрират. Аз да вземем за пример постоянно си поставям хавлия на кръста. Фелисиано Лопес да вземем за пример е напълно различен. Съблича се, търси си хавлия, връща се до шкафчето, приказва по телефона. Просто културата им е такава, не обичат бързите работи. Приятно съм впечатлен от Роджър Федерер.

Смятах, че даже не знае за съществуването ми. Но незабавно след влизането ми в топ 100 ме поздрави. Рафаел Надал също е доста сърдечен. Не чака да бъде поздравен а идва пръв и протяга ръка. Най-надут беше Ник Кириос, само че след няколко мача посред и той се промени в позитивна посока ", споделя Кузнецов.
Публикация, споделена от Andrey Kuznetsov (@4ndreykuznetsov) на Юни 19, 2017 в 1:46 PDT
Всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 се излъчват онлайн в България от Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР