За Наско Сираков - Левски е кауза и мисия. За

...
За Наско Сираков - Левски е кауза и мисия. За
Коментари Харесай

Синът на Тодор Батков: За Сираков Левски е кауза, а за Мърито - 48 000 лв. на месец

" За Наско Сираков - Левски е идея и задача. За Мърито - Левски е 48,000 лв. месечен приход, селски интриги и комисионни. Тъжно! ", написа във Facebook профила си Тодор Батков-Младши.

Повод му дадоха думите на последния треньор, направил " сините " първенци - Емил Велев, който приказва пред в " Мач Телеграф ".
 Левски урежда дуел с клуб от Ла Лига
Левски урежда дуел с клуб от Ла Лига

По случай 80-годишнината от рождението на Гунди

" Аз съм почитател на Левски и желая да побеждава. Сега тия, които на финала за Купата трябваше още по-изразително да ги бием, ни водят с 19 точки в класирането.

Сега ЦСКА побеждава. Някои споделят, че било несправедливо и с шанс, само че бият. Трябва самообладание от страна на почитателите. Мисля, че има отражение и от това, че имаше огромно незнание какво ще се случи с акциите на клуба.

Мисля, че би трябвало да се върне още веднъж Тодор Батков. Да донесе някакви пари и да се почне от началото. Положителен воин беше Батков през тези години ", споделя Кокала.
 Небивал интерес към черните екипи на Левски от Благоевград
Небивал интерес към черните екипи на Левски от Благоевград

Наддаването за екипите, отдадени на 150-годишнината от гибелта на Васил Левски се организира в формалната страница на клуба във Фейсбук
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР