За нашите малки приятели - бъдещи второкласници, третокласници, четвъртокласници и

...
За нашите малки приятели - бъдещи второкласници, третокласници, четвъртокласници и
Коментари Харесай

Годишен абонамент + летен онлайн курс по състезателна математика от ИЗИМАТ.БГ и Работилничка за умения от Моливия

За нашите дребни другари - бъдещи второкласници, третокласници, четвъртокласници и почитатели на математическите шампионати, надпревари и олимпиади:

Към всички поръчки за годишен абонамент за модулите Видео Обучение и Онлайн подготовка за надпревари в платформата в интервала от 01.07.2020 до 31.08.2020 - ПОДАРЪК ЛЕТЕН ОНЛАЙН КУРС Пожарна охрана СЪСТЕЗАТЕЛНА МАТЕМАТИКА!

Летен онлайн курс по спортна математика:

12 астрономически часа (6 занятия по 2 часа), уикендите, с опция за избор от две стартови дати:

Независимо от датата на поръчката, можете да изберете комфортната за вас стартова дата, съгласно фамилните Ви проекти.

ПЪРВА СТАРТОВА ДАТА:  09.08.2020 – всяка седмица в неделя от 09,30 до 11,30 часа

ГРАФИК : 09.08.2020, 16.08.2020, 23.08.2020, 30.08.2020, 06.09.2020, 13.09.2020

Бъдещи ВТОРОКЛАСНИЦИ – преподавател Лилия Панайотова, СМГ

Бъдещи ТРЕТОКЛАСНИЦИ и ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦИ – преподавател Павел Панев, СМГ

ВТОРА СТАРТОВА ДАТА:  20.09.2020 – всяка седмица в неделя от 09,30 до 11,30 часа

График: 20.09.2020, 27.09.2020, 04.10.2020, 11.10.2020, 18.10.2020, 25.10.2020

Лектори още веднъж ще бъдат възпитаници от елитни математически гимназии.

Работилничка за умения „ МОЛИВИЯ “, в партньорство с " ИЗИМАТ.БГ " ООД, провежда онлайн курсове по спортна математика с техния дребен, само че мощен екип от млади ментори математици – възпитаници от елитни математически гимназии, състезатели, мотиватори и не на последно място - една концепция по-близо до децата.

Занимания през уикенда, за поддържане на форма и свободно другарство през лятото. Полезно и прелестно!

Курсът е напълно с практическа устременост - решение на спортни задания, за поддържане на спортен дух и умения. На децата авансово се дава избран брой задания, които те вземат решение независимо вкъщи, а по време на онлайн срещата, дилемите се изясняват и разписват.

Работата се реализира в две групи – едната е за бъдещите второкласници, а другата е смесена – за бъдещи третокласници и бъдещи четвъртокласници. Този способ на работа е към този момент отработен в Работилничка за умения „ МОЛИВИЯ “. По- дребните ще имат опция да напреднат в материала по-бързичко, защото ще работят с по-големите, които пък по никакъв метод не остават ощетени откъм трудност на дилемите.

Нашите страхотни ментори – възпитаници с неспокойствие чакат да стимулират дребните състезатели по време на взаимната им работа за още бъдещи триумфи и страхотни резултати!

Годишен цялостен достъп до всички запаси на модулите " Видео образование " и " Онлайн подготовка за надпревари " в платформата.

Модул " Видео образование ": детето има достъп до 32 тематики по спортна математика, създадени в по 3 елементи - видео уроци и задания за затвърждаване на наученото в първите две елементи. Модул " Онлайн подготовка за надпревари ": детето само́ ревизира знанията си, получава оценка от системата и сверява решенията си с предоставените в платформата, без потребността от родител до него.

Възползвайте се, в случай че се колебаете кой е най-хубавият метод детето Ви през ваканцията да напредне в подготовката си по математика без съществуването на напрежението от постоянната образователната стратегия!

Годишен абонамент + летен онлайн курс по спортна математика

- От всяко кътче на България, когато и да е, онлайн достъп, от всяко устройство.

- Изгодна инвестиция, която остава за цялостен живот.

- В интервала за игри и отмора децата ще развият нови умения, теоретична и практическа подготовка по спортна математика.

Лято, море, отмора... Чудесно време децата да поддържат своята спортна форма без напрежението на образователната година и спомагателните занимания.

Нека да запълним лятото на дребните математици с поддържане на спортния дух!

АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ 

При поръчка, молим да се свържете с нас за уточняване на мечтаната група на телефон 0888/870812 или на мейл [email protected]

 

* обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР