За нашата страна това е повече от ясно. Който не

...
За нашата страна това е повече от ясно. Който не
Коментари Харесай

Карбовски: Време е за нов Народен съд!

За нашата страна това е повече от ясно. Който не го е схванал, ще го разбере по сложния метод. Време е да повдигнем въпроса за отговорността - за вредата от либерализма. Тя е персонална, лична и има свое лице. Лица на политици, общественици, интелигенция и елементарни хитреци на епохата. Това разяснява в обществените мрежи някогашният водещ Мартин Карбовски.

Все повече в националното схващане бълбука концепцията за Народен съд. В персонален проект това не значи разстрели в тъмното. Но несъмнено откакто не лустрирахме комунизма, ние ще имаме потребност от тотална лустрация на либерализма.

Режимът на либерализма унищожи стотици ориси на невероятни и елементарни хора. Направи го безшумно и не толкоз безшумно - с изправяне пред “другарския съд ” на технологии и обществени мрежи, и с ужасяващо остракиране, което даже тези, които обичат комунизма биха завидяли.

Особена виновност и наказване би трябвало да понесат Неправителствени организации. Поминъкът да рушиш страната, до момента в който получаваш хонорар от непозната организация би трябвало да се означи като закононарушение против народа. Всякакви релативни и опрощаващи тези и постулати към този момент би трябвало да изчезнат. 

Либерализмът е разкол, която унищожи основите на нашето общество. Същият се провали на всички места по света, макар че беше показан като права и свободи - само че си беше елементарна операция, зачената в прегрешението на умиращия западен империализъм.

Вредата е нанесена. Но ще се приключи. И след осъзнаването не би трябвало да има амнистия за всеки човек и организация, работили в това изменничество.

Осъзнаването на тези процеси е от историческо значение. 
У нас, както постоянно, осъзнаването ще пристигна извън. И късно. 
Затова пиша в този момент. Либерализмът е гибел, чума, проклинание против бъдещето ни, еднакво на вредите на нападателен тоталитаризъм като фашизма. 

Спрете го в този момент. И им потърсете отговорност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР