За наша радост има българи, които ни карат да се

...
За наша радост има българи, които ни карат да се
Коментари Харесай

Има такъв народ предлагат шахматистката Антоанета Стефанова за премиер, тя ще върне мандата веднага

За наша наслада има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето да вземем за пример, имаме двама международни първенци по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните първенци по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, вършат се филми и имената им са изписани със златни букви в международната история. И ние имаме двама. Това написа водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

" Нашето предложение за министър-председател е международният първенец по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо обучение и приказва пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас ", добавя Трифонов.

" Разбира се, Антоанета Стефанова незабавно ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има подобен народ” няма нужния брой депутати или сътрудници, с цел да сформира държавно управление. Стабилно държавно управление. Предлаганата поддръжка е от политически субекти, които са нездравословни, алчни и потвърдено компрометирани. И това тяхното не е поддръжка, а взаимозависимост. Така че Антоанета Стефанова ще одобри мандата с почитание и незабавно ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават опция да създадем по-добър избор ", добавя Слави Трифонов.

Антоанета Стефанова в Народното събрание / СНИМКА: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР