За нас в ГЕРБ очевидно тече съревнование в БСП, което

...
За нас в ГЕРБ очевидно тече съревнование в БСП, което
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Йончева има шанс за приза Г-жа Лъжа за 2018 г.

За нас в ГЕРБ явно тече състезание в Българска социалистическа партия, което беше безапелационно извоювано предходната година от Корнелия Нинова за наградата "Г-жа неистина на годината ". Това сподели на конференция Антон Тодоров от ГЕРБ.

„ Не съм уверен, че за 2018 година наградата няма да бъде извоюван от Елена Йончева. Аргументите ни в тази посока са следните: до момента нито едно нещо, което тя е споделила не се е оказало правилно. За така наречен пари от офшорка, с които компанията на бащата на Делян Добрев я е направил беше опровергано, че заемът е от финансова институция. Прибрала ли е компанията на Елена Йончева 6-цифрени суми, в това число такива с държавно присъединяване, продавайки рекламни заставки, в това число в Българска национална държавна телевизия в интервал 2005-2009 година, когато нейния любим съжител е водач на Българска социалистическа партия и министър-председател на България? “, попита Тодоров.

По думите му за разлика от нея те постоянно демонстрират документите, тъй като тя постоянно разнася директория, в която не знаят какво се съдържа. „ В нея може да има и вестникарски отрязъци. Била ли е 2004 година и последващи години на посещаване в Кувейт, където е посрещана от представители, асистент военни аташета, спестявала ли е разноски, употребявайки държавна логистика?

Била ли е придружавана от лице, чиято фамилия е Даков, който е бил по това време кадрови чиновник на работа „ Военна информация “? Нейния татко бил ли е резидент през 1967 година в централата на НАТО? “, запита Тодоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР