За нас управлението на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов беше

...
За нас управлението на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов беше
Коментари Харесай

Нинова: Няма да подкрепим износ на оръжие за Украйна

За нас ръководството на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов беше задкулисие, паралелна страна, разяснява тя ареста на някогашния министър председател
За нас ръководството на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов беше задкулисие, паралелна страна и още през 2017 година обществено обявихме, че се крадат 10 милиарда лева Последните 5 година неведнъж внасяхме съответни сигнали.Това сподели вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание във връзка ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Що се отнася до юридическата страна на ареста - в идващите часове и дни органите би трябвало да си извършат процесуално-следствените дейности, да се срещнем с доказателствата и чакаме да си свършат работат “, сподели още Нинова.

„ Не знаех за ареста на Борисов “, уточни още тя.

„ Не познавам доказателствата и мисля, че по този начин е редно. Има си органи. Вярвам, че доказателствата са стойностни, същински и съществени, с цел да се стигне до този развой “, безапелационна бе Нинова.

Тя не споделя мнението, че арестите се случват, с цел да се прикрие нещо друго.

„ Ако под нещо друго имате поради диалози за експорт на оръжие за Украйна, за стотен път го споделям - изрично не. Ние няма да подкрепим такова решение. Смятаме, че това ще ни въвлече във войната. Ние желаеме договаряния и завършек на войната. Не сме го обсъждали с другите партии от обединението “, сподели тя.

По думите й Борисов и ГЕРБ ще поддържат такова решение.

Корнелия Нинова акцентира, че като вицепремиер се вълнува от националният интерес на България, който, съгласно нея, е страната да не се въвлича във война.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР