За нас София е цел, но не самоцел - защото

...
За нас София е цел, но не самоцел - защото
Коментари Харесай

Тома Биков: ГЕРБ взе божественото число 7, но ние не сме нумеролози

За нас София е цел, само че не самоцел - тъй като знаем, че в София, в случай че няма кмет на ГЕРБ, може да се повтори това злощастно ръководство, на което ставаме очевидци към този момент 3 години, съобщи депутатът Тома Биков.

" Ние постоянно сме предпочитали да се изявяваме като политици, не като нумеролози. За нас номерът няма значение, има значение нашите членове и симпатизанти във всички обитаеми места, на които разчитаме за безапелационна победа на тези избори, която да постави завършек на тази политическа неустойчивост, в която живяхме в последните три години ". Това разяснява националният представител Тома Биков откакто жребият в ЦИК дефинира ГЕРБ да са под номер 7 в интегралната бюлетина. Все отново на въпрос с какво свързва седмицата, той отвърна: „ С Бог, това е божественото число и се надяваме, че е за положително. Но в случай че разчитахме на числата, най-вероятно нямаше да сме спечелили нито едни избори “. Той надява да се постави завършек на политическата неустойчивост и акцентира, че в случай че се разчита единствено на цифрата, няма по какъв начин да се завоюват избори.

Биков изрази вяра, че ГЕРБ ще опровергае всички клюки за сделки около локалния избор.

„ Нашите структури в София са в цялостна готовност. За нас София е цел, само че не самоцел - тъй като знаем, че в София, в случай че няма кмет на ГЕРБ, може да се повтори това злощастно ръководство, на което ставаме очевидци към този момент 3 години. Няма да допуснем София да става поле на опити ", отсече той. И увери, че ГЕРБ стои зад Антон Хекимян. На въпрос за какво Бойко Борисов не се появява с претендента им за кмет на столицата, той отговори: „ Лидерът на партия ГЕРБ ще се появи с всички претенденти, с които може ".

" Ние имаме претенденти във всички общини в страната, в селата. Най-вероятно няма да може с всички да се появи, само че с Антон Хекимян сигурно ще се появи, тъй като това е най-големият град. Подкрепяме изрично Антон Хекимян и имаме вяра, че ще завоюва “, увери Биков.

Депутатът уточни, че ГЕРБ в никакъв случай не са се оправдавали нито с гласоподавателите, нито с Министерство на вътрешните работи в случай че не печелят. Търсим в себе си в случай че сме създали някакви неточности, дай Боже, че сме намерили верния път. Сигурен съм, че ще победим съществено ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР