За нас разкрасителните процедури са само допълнение към здравия външен

...
За нас разкрасителните процедури са само допълнение към здравия външен
Коментари Харесай

Премахване на кичури залепени с моментно лепило и възстановяване на удължена коса в Магама ВИДЕО

За нас разкрасителните процедури са единствено допълнение към здравия външен тип на клиентите или промяна на минус или здравословен проблем!
Когато се сблъскаме с проблеми, при които са употребявани неприемливи практики, това към този момент е скандално!

Съвсем скоро в салон Магама пристигна младо момиче, което се оплака от мощен сърбеж на скалпа и дискомфорт след сложени снадки за коса в различен салон!

Има ли сме и други случаи на погрешно сложени снадки за коса, с други типове лепила, смола, силикон даже, само че да бъдат сложени с моментно лепило това към този момент минава всевъзможни граници!

Може и да не ви се има вяра, само че това е истина! Гледайте видеото!!!

След направена консултация на клиентката, о висини виждаме, че кичурите с които е са сложени не с какво да е лепило, а с моментно лепило! Това е същински потрес за нас като експерти!

След като изпробвахме какво ли не, с цел да ги свалим, разтвор за събаряне на кичури, накисване и голяма битка с клещите, успяхме да махнем удълженията! Наложи се да отрежем самите снадки, даже с риск да обръснем цялата зона на поставените снадки!

За наша огромна наслада, успяхме да свалим кичурите! Последва терапия за възобновяване на скалпа и слагане на други кичури с кератин!

Финалът е забележим, луксозна руса коса!



Когато става дума за удължение и втвърдяване на коса ние в салон Магама съблюдаваме най-хубавите практики за слагане на кератинови кичури!
Нека да създадем едно обяснение кой е верният метод на слагане на кератинови кичури за коса!

Като експерти в тази област за нас е значимо освен косата на клиента да наподобява прелестно, а и той да се усеща удобно при ежедневното й носене!

Кератиновите кичури имат напълно дребни свръзки кератин, с помощта на които те се прикрепят към естествената коса! Кератинът, който е и съществена съставна част в човешкия косъм подкрепя, лесното слагане и дава опция за спомагателна крижа както към естествената коса, по този начин и за удълженията!

Това е и най-щадящият вид за слагане на снадки за коса прочут в промишлеността за хубост досега!

Кератинът се уголемява при овлажняване и се свива при изсушаване тъкмо както естественият косъм, което улеснява разресването на удълженията, защищава естествената коса от раздробяване и се грижи за стабилността на удълженията!

Мили девойки, в никакъв случай не правете взаимни отстъпки с цената на хубостта! В един миг, примамени от добра оферта, не знаете какво може в реалност да се случи! Какви последици може да има за вас и вашето здраве некачествено сложени кичури или различен тип процедури, които са осъществени непрофесионално!

Не подлагайте себе си и вашата коса на сходни изтезания! Потърсете експерт в тази област и тогава пристъпете към сходни дейности!

Споделяме това видео за да обърнете внимание, освен на цената на услугата, а и каква е тази услуга, кой я предлага, и какво може да очаквате по-късно!

Направете консултация при потвърден експерт!
Ние от Магама сме постоянно до вас, незавизимо какъв брой тежки и на пръв взор невъзможни са въпросите!

♥ Фейсбук: https://www.facebook.com/SaloniMagama/
♥ Instagram:

♥ Website magama.org

Гледайте видеото до край!!!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР