За нас пролятата кръв в Харков е същата като пролятата

...
За нас пролятата кръв в Харков е същата като пролятата
Коментари Харесай

Чавушоглу: За нас пролятата кръв в Харков е същата като кръвта, пролята в Алепо


За нас пролятата кръв в Харков е същата като пролятата кръв в Алепо, съобщи през днешния ден турският външен министър Мевлют Чавушоглу, представен от телевизия СиЕнЕн-Тюрк.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3034
Чавушоглу взе участие в съвещание на министрите на външните работи от Организацията за ислямско съдействие (ОИС), което се организира в Исламабад.

Войната в Украйна, срещу която през днешния ден сме всички, също изведе нескрито двойни стандарти. Чухме разнообразни хора да споделят: " Това не е Близкият изток. Защо там се пролива кръв? ". А за нас кръвта, пролята в Харков, е същата като пролятата кръв в Алепо, сподели Чавушоглу.

Европа се отнася към бежанците друго и ги приема съгласно " цвета на очите ".

А Турция прави оценка събитията в Украйна и въпроса, обвързван с бежанците, със същото схващане, с което се отнася към бежанците от Сирия, Палестина и Йемен ”, съобщи по-рано през днешния ден и турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу.

Очаква се на съвещанието на министрите на външните работи от ОИС да бъдат разисквани проблемите, с които се сблъсква ислямският свят.

Заседанието под надпис " Построяване на партньорство в името на единството, справедливоста и развиването " ще продължи два дни. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР