За нас проф.Кантарджиев бе не само директор, но и човек,

...
За нас проф.Кантарджиев бе не само директор, но и човек,
Коментари Харесай

Проф. Ива Христова: Кантарджиев може да получи нов пост в Центъра по заразни и паразитни болести

" За нас проф.Кантарджиев бе освен шеф, само че и човек, който ни поддържаше. В момента няма митинги, а акт на съпричастност към него ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по проф. Ива Христова, шеф на НЦЗПБ.

Ученият показа, че за проф. Кантарджиев може да има нов пост в НЦЗПБ, откакто се организира конкурс и се назначи непрекъснат шеф, защото сега тя извършва краткотрайно длъжността.

" НЦЗПБ не може да бъде разрушен, в него има доста години опит и процедура, която не може да бъде разрушена, ролята на Института е безспорна и той би трябвало да върви нагоре ", уверена е проф. Христова.

За имунизирането на деца проф. Ива Христова счита, че с известно забавяне ще тръгне и при нас при по-големите деца от 12 до 18 години. Тя има вяра, че имунизациите са безвредни, като разяснява, че новите разновидности на COVID-19 засягат по-младите хора.

Според вирусолога ни чака по-спокойно лято, само че би трябвало да се мисли за имунизацията и да се чака повишение на заразяване през есента.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР