За нас позициите нямат значение, за нас е важно, че

...
За нас позициите нямат значение, за нас е важно, че
Коментари Харесай

Цветанов: За нас позициите нямат значение, работим като екип

За нас позициите нямат значение, за нас е значимо, че работим като екип. Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във връзка осъществените през днешния ден промени в състава на Министерския съвет.

По думите му някогашният районен министър Николай Нанков е експерт и където и да заеме позиция, ще може да отговори на упованията. Министър-председателят ще реши дали Нанков ще бъде назначен за зам.-министър, само че в случай че това се случи, ще бъде едно положително решение. Убеден съм, че в транспортното министерство финансовата дисциплинираност ще продължи и при Росен Желязков. Знаем, че не би трябвало да усилваме недостига и задлъжнялостта, съобщи Цветанов.

Днешното ръководство е без конкуренция и Българска социалистическа партия бяха безпомощни в дебатите през днешния ден. Те приказват единствено какво биха създали, в случай че управляваха. А ние сме виждали какво вършат, когато ръководят. Ние сме единствеата партия, която регистрира забележими резултати, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

По думите му проблема с Унгария е тематика, за която и сега европейските водачи нямат решение. Трябва да бъдем доста ясни в позициията си за мощен, интегриран Европейски съюз. Всички европейски политически фамилии са разграничени по тематиката. Унгария не би трябвало да наказвана толкоз тежко, тъй като преди европейските избори, това ще помогне на популистките партии, сподели Цветан Цветанов.

Той заяви, че има обсъждани имена за нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи, само че посочи, че първо би трябвало да се направи координиране сред президента и изпълнителната власт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР