„За нас от БСП социалният вектор е най-важният и водещ

...
„За нас от БСП социалният вектор е най-важният и водещ
Коментари Харесай

БСП: Недопускане да се увеличи цената на тока и Бюджет 2022 – най-спешните задачи пред управлението

„ За нас от Българска социалистическа партия общественият вектор е най-важният и водещ в договарянията, и в бъдещата работа на държавното управление. От най-спешните задания пред това държавно управление и Народно заседание е недопускане на увеличение на цената на електрическата енергия за битовите консуматори. Най-важна е и работата по Бюджет 2022 ". Това съобщи пред Нова телевизия заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България Атанас Зафиров.

„ В договарянията отстояхме нашите червени линии. Извън въпроса със Северна Македония и въпросът с Истанбулската спогодба, нашата съществена алена линия е обществената политика ", акцентира секретарят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Ирена Анастасова в ефира на бТВ.

Тя изрази вяра, че ще има добър разговор сред четирите партии в обединението и че ползите на хората, повишението на техните приходи и прекосяването през рецесиите ще са реперите, които нито една партия няма да прескочи.

„ Оптимист съм за цялостен 4-годишен мандат. Така сме работили и в преговорните екипи, и при подписването на съглашението. Това е желанието на всички и ще поставим оптимални старания това да се случи, с цел да има непоклатимост в България и да тръгнем напред ",
Всичко за Вашата сватба
сподели още Анастасова.

Пред Българска национална телевизия националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов съобщи: „ Четирите партии, които направихме тази коалиция, би трябвало по най-бързия метод и в най-кратки периоди да изтласкаме страната от дъното, в което се намираме сега. Затова и един от първите цели, за който приказваме от Българска социалистическа партия, това е цената на електричеството да се резервира такава, каквато е сега. "

Според него няма да има риск при усвояването на средствата от Плана за възобновяване и резистентност, само че би трябвало да се направи по този начин, че той да е реален и действително да подкрепи развиването на стопанската система на страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg