За нас не е важно да драматизираме ситуацията в държавата.

...
За нас не е важно да драматизираме ситуацията в държавата.
Коментари Харесай

Даниел Митов: Започвам да мисля, че в България се извършва преврат

 " За нас не е значимо да драматизираме обстановката в страната. Важно е да разкажем на жителите какво се случва. Опитваме се да действаме политически зряло и да демонстрираме на българските жители действителността, а не да я драматизираме ". Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ в студиото на " Здравей, България " по Нова тв и добави:

" Истината е обаче, че всяко нещо, което беше казано през вчерашния ден, бе изнесено с обстоятелства. Фактът, че през вчерашния ден на конференция и господин Биков, и господин Георгиев и господин Гаджев излязоха и изброиха имена и длъжности на хора, които са назначени в настоящия кабинет и по какъв начин те са свързани с Българска социалистическа партия. Две трети от назначенията са си червени. На процедура президентът Радев върна Българска социалистическа партия във властта без те да са спечелили избори. Очевидно връща модела Орешарски и Българска социалистическа партия на дребни партизански отряди взема властта без да е ходила на избори ".

Според заместник-председателя на ГЕРБ се уволняват хора, които са експерти, които са си правили работата през години и които никой не е могъл да упрекна в каквото и да е.

" Сценарии може да има всевъзможни. Това е осъществен призрачен сън за българските жители. Като виждам накъде вървят, в действителност стартирам да си мисля, че в България се прави прелом заради простата причина, че един длъжностен кабинет, чиято задача е да преведе страната през два месеца, да обезпечи континуитета на администрацията и да провежда избори, да се занимава с нещата, с които се занимава сега. Тук не става въпрос единствено за уволнения и назначения. Става въпрос за някакви дълготрайни политики, които те са си заложили ", сподели още.

Той съобщи, че съмненията за сюжет за оставане на служебното държавно управление по-дълго време, може да се окажат и законни, имайки поради по какъв начин работят и в ЦИК с възможното използване на " безумното изборно законодателство, което беше признато от предходния парламент за една нощ ".

" Не зная дали ще могат да приложат гласуваното. Те даже не си дават сметка, че признатото изборно законодателство ще докара до големи проблеми в изборния ден и може да докара даже до анулиране на изборите.

Ние желаеме изборите да се проведат обикновено, свободно, почтено, с цел да могат българските жители да изразят волята си ", сподели още заместник-председателят на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР