За нас голямата цел е да върнем голяма част от

...
За нас голямата цел е да върнем голяма част от
Коментари Харесай

Томислав Дончев: За нас голямата цел е да върнем голяма част от доверието на българските граждани

За нас огромната цел е да върнем огромна част от доверието на българските жители. Ще водим спокойна, рационална акция. Ще предлагаме излаз от всички рецесии, в които е затънала България ". Това сподели пред публицисти след регистрацията на ГЕРБ в ЦИК Томислав Дончев.

" За нас е от извънредно значение България да приключи потреблението на политическата шмекерия - да приказваш едно, да правиш друго. Думите в политиката още веднъж би трябвало да имат смисъл. Това, което казваш, да поражда резултати, да значи нещо. За последната година и половина ръководещите, политиците приказват едно, а вършат друго. Остра реторика против " Газпром ", а в това време продължаваме да купуваме съветски газ с медиатори. Това е огромната ни задача ", добави още Дончев.

" Със сигурност оценката на управлението на партията за работата на парламентарната група е добра. Това не значи, че няма да търсим свежи попълнения. Една партия би трябвало да се развива”, сподели още Дончев.

Точно в 11:00 ч. представители на двете партии влязоха в постройката на ЦИК, с цел да подадат заявката за общо явяване на изборите на 2 октомври.

Във втория ден на регистрация в Централната изборна комисия (ЦИК) документите и нужните подписи за присъединяване в изборите внесоха зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, представители на Изпълнителната комисия и младежката организация на ГЕРБ.

От през вчерашния ден ЦИК стартира банкет на документи за присъединяване в парламентарните избори на 2 октомври.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/328955002704329
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР