За нас е ясно, че предсрочни парламентарни избори категорично ще

...
За нас е ясно, че предсрочни парламентарни избори категорично ще
Коментари Харесай

ГЕРБ очаква избори и вота на недоверие на народа

" За нас е ясно, че предварителни парламентарни избори изрично ще има. Т ова е въпрос на време . " Това съобщи в студиото на Нова телевизия някогашният обществен министър и в този момент народен представител от ГЕРБ/СДС Деница Сачева . Тя не изключва тези предварителни избори да се проведат и преди края на тази година, а задачата на ГЕРБ е още веднъж да покажат, че са същинската опция за ръководство на страната. Ние можем да управляваме и го доказахме, съобщи Сачева.

Тя обаче не даде анонс опозицията да се опита да смъкна държавното управление с избор на съмнение. Според нея вотът на съмнение би трябвало да бъде даден от българските жители.
 Осем партии с ГЕРБ отпред влизат в Народното събрание при избори през днешния ден
Осем партии с ГЕРБ отпред влизат в Народното събрание при избори през днешния ден

Стефан Янев с летящ старт, Възраждане изпреварва Българска социалистическа партия

" Трябва да стане ясно, че това ръководство, в този си тип, не оказва помощ с нищо на България. По думите й ГЕРБ/СДС непрестанно се пробва да дава градивни оферти .

" Друг е въпросът дали ръководещите желаят да се вслушат. Начинът, по който ще се върнем в ръководството, зависи от едни предварителни избори. Доказали сме, че може да управляваме по-добре ", добави депутатът.

Сачева разяснява показаните от обособените съдружно сътрудници антикризисни ограничения като чисто проинфлационни ограничения . " На процедура това е нещо като опаковка без наличие. " Няма по какъв начин по едно и също време да се усилват обществените разноски и да се понижават приходите в бюджета ", разяснява тя.

По думите й ръководещата коалиция продължава да си прави. Тя напомни нарастването на пенсиите от декември предходната година, когато. Сега ще стане нещо сходно - популяризира се нарастване от 21.6%, след това то стана 20%, а " през днешния ден ще забележим какъв брой ще е ".

Според Деница Сачева действителното нарастване ще бъде може би някъде към 5%, а методът на преизчисляване единствено.

Много по-добре би било хората, които са с минимална пенсия, да получат съответна обществена помощ , разясни Сачева.
 Днес Коалиционният съвет афишира решенията си
Днес Коалиционният съвет афишира решенията си

Заседават до късно и евентуално през днешния ден не се чакат изказвания

Деница Сачева отхвърли опозицията да стои зад организирането на митинги през днешния ден из цяла България. Тя дефинира изказванията като неуместни и манипулативни.

Управляващото болшинство се показва задоволително зле и не се оправя с рецесиите, единствено дава мотив за подобен вид митинги. Нека единствено си напомним по какъв начин министър-председателят уточни вратата на представителите на транспортния отрасъл, съобщи и депутатът от ГЕРБ/СДС Теменужка Петкова, която е и някогашен енергиен министър.

По думите ѝ рецесията е извънредно огромна и функционалността на държавното управление е да подкрепя и поддържа и бизнеса, и всеки един бранш от публичния живот на страната - там, където има избрани усложнения.

Теменужка Петкова акцентира още, че в бранш " Енергетика " държавното управление бележи един от най-сериозните си провали. Определи работата на държавното управление като деяние на парче, без ясна визия за това по какъв начин да се провеждат нещата по този начин, че да се основат най-хубавите условия за българския бизнес и българските жители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР