За нас е важно, че София от днес не е

...
За нас е важно, че София от днес не е
Коментари Харесай

4 месеца бяхме на терен, продължавам битката, обяви Терзиев след победата в София

„ За нас е значимо, че София от през днешния ден не е същата “, разяснява от своя страна Борис Бонев

Васил Терзиев благодари на всички софиянци, дали своят вот през днешния ден, и изключително на тези, подкрепили него и обединението сред „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и „ Спаси София “ (ПП-ДБ-СС). Той и лидерът на листата на групировката за Столичния общински съвет (СОС) Борис Бонев дадоха изказване пред публицисти във връзка резултатите от екзитполовете след локалния избор през днешния ден. Първите резултати сочат сериозна победа на ПП-ДБ-СС, само че и втори тур за кметския пост в столицата . Засега не е ясно против кого ще се изправи Васил Терзиев – Антон Хекимян от ГЕРБ или Ваня Григорова, излъчена от Българска социалистическа партия и други леви обединения.

„ Благодаря им, че гласоподаваха за една по-различна София - тази, за която мечтаем, тази, за която приказваме по какъв начин да бъде ръководена от хора, които я обичат, с цел да може да стане този прекрасен, европейски, чист, спретнат, зелен град, където няма хора втора употреба, където няма квартали втора употреба “, сподели Терзиев по повод гласувалите за него и за политическите партии, които го издигнаха.

„ Радвам се, че четири месеца бяхме на терен – нещо, което не се е случвало в сходен вид акции. И организирахме една извънредно позитивна акция, където хората имаха опция да се срещнат с нас, с нашия екип, с концепциите ни за града... “, сподели още Васил Терзиев и добави: „ Продължавам борбата да бъда кмет на всички софиянци. “

„ За нас е значимо, че София от през днешния ден не е същата “, разяснява от своя страна Борис Бонев . „ София от през днешния ден отваря нова страница в своята история и нямам никакво подозрение, че тази страница ще бъде доста по-успешна, доста по-адекватна, доста по-отворена към бъдещето “, съобщи още Бонев.

Според него поддръжката, която са получили, ще им разреши да образуват болшинство в Общинския съвет - „ което е извънредно значимо, с цел да може да имаме извънредно сполучлив мандат “.

„ Не забравяйте, че има балотаж идната седмица. Ние нямаме безусловно никакво подозрение, че Васил ще бъде идващият кмет на София, без значение кой ще отиде на балотаж против него “, добави Борис Бонев.

Той и Терзиев в действителност не дадоха отговор на нито един журналистически въпрос.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР