За нас е важно, че получихме пълна подкрепа за приоритетите,

...
За нас е важно, че получихме пълна подкрепа за приоритетите,
Коментари Харесай

Манолова:Получихме от ИТН пълна подкрепа на приоритетите ни

За нас е значимо, че получихме цялостна поддръжка за целите, зад които стоим. Това съобщи Мая Манолова след края на! Ние идваме ".

Сигурна съм, че хората желаят държавно управление, само че не какво да е - то би трябвало да е честно и без намек и сянка от въздействие от олигархични кръгове, от Движение за права и свободи и от ГЕРБ. Правителството би трябвало да се заеме с проблемите на хората - значи ние ще го създадем, добави Манолова.

" Приоритетите ни са преизчисляване на пенсиите до 1 октомври, поддръжка за фамилиите с деца, както и директна финансова поддръжка за, както и самоосигуряващите се лица. Ще настояваме тематиката с проверката и антикорупция да бъдат предпочитани ". Манолова прикани за преразглеждане на цените на тока, парното и топлата вода. Трябва да бъдат направени и - да бъдат анулирани лимитите, да бъдат преразгледани клиничните пътеки, а лечебните заведения да не бъдат търговски сдружения, добави Манолова.
 Започна срещата сред ИТН и Изправи се БГ! Ние идваме Започна срещата сред " ИТН " и " Изправи се БГ! Ние идваме "
Започна срещата сред " ИТН " и " Изправи се БГ! Ние идваме ", съобщи Агенция " Фокус ". Срещата е част от поредицата консултаци...

Чакам да видя Българска социалистическа партия по какъв начин ще обяснят на гласоподавателите си, че няма да поддържат Програма с, обществени промени, правосъдна промяна, и доста други техни цели - няма по какъв начин да го обяснят на своите гласоподаватели, приключи Манолова.

Най-голямата парламентарна партия Има Такъв Народ стартира през вчерашния ден договарянията за съставяне на държавно управление. Те изпратиха предложения за диалози до всички парламентарно показани партии без ГЕРБ.

Първата им среща беше с " Демократична България ". Двете партии обявиха, че имат задоволително общи политики и биха могли да работят дружно. Те дефинираха разговора си като градивен и оповестиха, че са сближили позициите си.

Очаквайте детайлности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР