„За нас е най-важно да защитим интереса на 3 милиона

...
„За нас е най-важно да защитим интереса на 3 милиона
Коментари Харесай

Политическите страсти ескалираха! Сидеров се сопна на Нинова заради защитата на три милиона българи

„ За нас е най-важно да защитим интереса на 3 милиона консуматори “, това съобщи преди минути лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която участва на разискването на ЧЕЗ, което тече сега в Народното събрание.

Изказването й обаче предизвика водачът на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров да й отвърне остро: „ Аз съм защитавал правата на 3 милиона консуматори и националната сигурност доста преди госпожа Нинова, като съм желал лишаване на лицензите на трите ЕРП “.

Сидеров даде образец, че на 6 март 2013 година е подал искане за преустановяване на договорите на 3-те ЕРП и национализирането им.

„ Г-жо Нинова, от 48 индивида парламентарна група тогава 46 не влязохте в пленарната зала. Тогава можехме да върнем активите на страната. Защо не влязохте в залата? Това беше решението “, отсече Сидеров.

БЛИЦ напомня, че сега Гинка Върбакова е в Народното събрание , където скандализира всички с неуместен въпрос .

Междувременно се разбра, че компанията на пазарджишката дама е погната от Национална агенция за приходите за неплатени налози .

В същото време шефът на Българската банка за развиване отсече: „ Нямаме нищо общо с ЧЕЗ! Нито ББР, нито Борисов стоят зад договорката “ .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР