За нас е изключително удоволствие да работим заедно и да

...
За нас е изключително удоволствие да работим заедно и да
Коментари Харесай

Концерт с кауза Прекрасна вечер“ 2022

" За нас е извънредно наслаждение да работим дружно и да бъдем новия дует на България. Благодаря на Пейо Пеев, който стои зад нас и прави песните и аранжиментите ни. " Прекрасна вечер “ е новият ни план, който приготвяме за декември месец. Издаваме и албум с 10 песни. За мен е наслаждение да бъда на сцената. Не съм реализатор, само че това е в сърцето и душата ми. Изключително предизвикателство е " - сподели пиарът Атанас Лазаров, който към този момент е артист. 

Дуетът Галя Георгиева и Атанас Лазаров ще направи премиера на новия си авторски албум. Събитието ще се състои на 13 декември /вторник/ в Зала 11 на НДК,кино Люмиер. Специални посетители на концерт-спектакъла ще бъдат Петя Буюклиева, група „ Спринт “, Калки и Мартина, дует „ ШИК “, група „ Жестим “, Искрен Пецов, Георги Низамов, Шкумбата, Ann G, оркестър „ София “.



18:00 – 19:00 - Welcome Drink и галерия „ Прекрасна вечер “ на деца и младежи от център „ ЧУДЕСА “. 
19:00 часа – Начало на  КОНЦЕРТ С КАУЗА „ ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР “ 

Събитието се организира в поддръжка на Информационната акция в поддръжка на дами с репродуктивни проблеми под надпис „ Да сверим биологичния си часовник в точния момент “ и Благотворителната акция „ Роди дете в България “. 
Част от средствата ще бъдат предоставени на двойка с репродуктивни проблеми, с цел да реализира своята фантазия да станат родители. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР