За нас би било по-добре, ако се стигне до общо

...
За нас би било по-добре, ако се стигне до общо
Коментари Харесай

Нинова: За БСП е по-добре партиите заедно да подпишат коалиционно споразумение

За нас би било по-добре, в случай че се стигне до общо сключване на съдружното съглашение, уточни пред публицисти в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По-рано Христо Иванов от Демократична България призна, че подписването на съглашението на трите партии Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ поотделно с „ Продължаваме промяната”/ПП/ е тяхно предложение, с цел да е ясно, че всяка от партиите дава поддръжката си на Политическа партия.

Нинова призна, че социалистите са получили нов вид на съглашение, с поисканите от партиите корекции.

„ Дадохме единодушие всеки министър да избира самичък заместниците си и да има консултант от другите партии. Днес да забележим какво е изпратено, тогава ще имаме Национален съвет “, даде обещание соцлидерката в оставка. Нинова описа, че в съглашението е влезнало и предлагането на Българска социалистическа партия да се построяват нови нуклеарни мощности, само че не е конкретизирано къде.

„ Искаме да се надигнем с безусловно конкретизирани всички елементи. Не сме обсъждали още имена “, посочи Нинова в отговор на въпроса кои са имената на министрите в кабинета от Българска социалистическа партия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР