За нас беше изключително важно да има максимално голямо мнозинство,

...
За нас беше изключително важно да има максимално голямо мнозинство,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Путин прави опит за цялостно преразглеждане на международния ред, установен след ВСВ

За нас беше извънредно значимо да има оптимално огромно болшинство, което да показа оценката за това, което направи Русия. Това разяснява в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от " " откакто през днешния ден Народно събрание одобри обща декларация във връзка военната интервенция на Русия в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 840
" Такава незаконна експанзия, тази военна интервенция, която е непредизвикана, явно е дълготрайно планувана интервенция против целия интернационален ред и това, че в един и същи миг огромно болшинство в Народно събрание и министър председателят приказваха с една и съща оценка, беше доста значимо ", изясни Иванов.

" Управляващи, съпротива, изпълнителна и законодателна власт ясно осъдиха дейностите на Путинския режим ", добави той.

По думите му, това е опасност за България не просто тъй като се води война наоколо, а тъй като се прави опит за изцяло преразглеждане на интернационалния ред, открит след Втората международна война.

Всички български жители би трябвало да са наясно, че става дума за безпрецедентка офанзива не просто против една страна, не става дума единствено за Украйна или за части от нея, а за опит на Путин да преразгледа статута на цяла Източна Европа. Да се опита да си върне позицията на преобладаваща имперска мощ във връзка с всяка една страна в Източна Европа. Това е офанзива против самата опция за суверенитет на страните в този периметър. Всичко, което до момента ни изглеждаше прогнозируемо, към този момент не е такова, изясни Иванов.

Много хора си мислеха до оня ден, че война не може да има - ето има война, навлизаме в напълно нова обстановка, за която никой не е квалифициран, добави той.

Ние задълбочено обсъждаме готовността на България, само че на нас ни следва доста сериозна инвестиция в нашата сигурност, нещо което с години не беше направено, сподели още Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 840  Даниел Митов: България би трябвало да помогне на украинската страна Даниел Митов: България би трябвало да помогне на украинската страна  Депутати викат шефовете на службите Депутати викат шефовете на службите  Путин: Бяхме принудени да стартираме интервенцията в Украйна Путин: Бяхме принудени да стартираме интервенцията в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР