За нас 2024 г. трябва да е годината на разглобяване

...
За нас 2024 г. трябва да е годината на разглобяване
Коментари Харесай

Нинова: Управляващите ни занимават само с разпределение на порциите във властта

За нас 2024 година би трябвало да е годината на демонтиране на сглобката в името на положителното на България.

Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изказването си за откриването на новата сесия на 49-ото Народно заседание.

Ще продължим, тъй като останахме единствени, битката с модела на задкулисието и паралелната страна, сподели тя. За нас постоянна стопанска система, обществена политика и правдивост, за нас обучение, опазване на здравето и обществена политика са безспорен приоритет, означи Нинова.

Общественото пространство е наситено само с диалози за ротация, кой министър ще отпадне, какъв нов ще има, по какъв начин ще се избират с регулаторите, разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия. По думите ѝ ръководещото болшинство не е изневерило на себе си и шест месеца ни занимава единствено с систематизиране на порциите във властта, на намиране на постове, на кавги между тях.

Изпратихте с фанфари 2023 година, че България е призната в Шенген, и посрещате новата година още веднъж с тези фанфари през днешния ден от трибуната, разяснява още Нинова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР