За нас 2019 ще сложи край на статуквото и началото

...
За нас 2019 ще сложи край на статуквото и началото
Коментари Харесай

От БСП слагат край на статуквото през 2019 г.

" За нас 2 019 ще постави завършек на статуквото и началото на смяната в България и в Европа. " Това съобщи от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

По думите ѝ неустойчивост, неустановеност, растяща беднотия, корупция, несръчност на ръководството във вътрешната и външната политика са белязали страната от последните 10 години.

" Българи се отхвърлят от топлата вода като услуга във Велико Търново, тъй като не могат да си разрешат да я заплащат. Положението в България е като на война ", акцентира Нинова.

 Караянчева напомни, че обвиняванията нямат място в Народно събрание
Караянчева напомни, че обвиняванията нямат място в Народно събрание

Предстоящите избори да са спортсменско съревнование, желае тя

Този парламент е привършен , отсече тя и беше безапелационна, че се постановат предварителни парламентарни избори.

1,3 милиарда са получили компании за строителство на автомагистрали . Нинова пита по какви критерии са определени. Тези компании проведоха митинг против Българска социалистическа партия заради подозрение за корупция в бранша.

Лидерът на левицата акцентира, че " Главболгарстрой ", " Трейс Груп " и " Хидрогруп " са измежду компаниите,които са политико-олигархично обвързани. По думите ѝ ГЕРБ е хвърлил в безпорядък цялата страна поради непросветеност.

 Марешки вижда, че смяната е на вратата ни
Марешки вижда, че смяната е на вратата ни

Диктатурата на брюкселските служители свършва, предвижда той

" Вкараха страната в интернационален скандал , като упрекнаха австрийската компания " Капш " за създаването на винетната електронна система.

Корнелия Нинова напомни и за отвлечения транспортен съд в български териториални води със съучастието на българската страна, като въпросът ще се преглежда в Организация на обединените нации.

Тя е безапелационна, че неустойчивост проличава и при приемането и последващата анулация на тол системата при започване на тази година.

" Процедурата за концесия на летище " София " тече с цялостна мощ ", акцентира водачът на алените.

 ГЕРБ зове за обединяване в името на национални дела
ГЕРБ зове за обединяване в името на национални дела

Цветанов пожела прагматизмът да заглуши популизма

От Българска социалистическа партия ще упорстват и КЕВР да служи като същински регулатор и да приложи ограничения за действително отразяване на цените.

За договорката с петте компании, близки до властта, Българска социалистическа партия ще сезира Европейска комисия с тъжба за държавна помощ. " Правителството на Борисов подкрепя частни ползи, като нарушава европейски правила ", посочи още Нинова.

Социалистите ще желаят актуализация на бюджета. Според Нинова още веднъж ще се раздадат пари на общини на ГЕРБ, като критериите за разпределението са неразбираеми. Затова представителите на Българска социалистическа партия обмислят овакантяване на УС на Сдружението на общините.

Нинова още веднъж се разгласи срещу двойните стандарти.

 Сидеров желае да спрем да козируваме и да вършим чудеса в Европейски Съюз
Сидеров желае да спрем да козируваме и да вършим чудеса в Европейски Съюз

През 2019 година ще разберем ставаме ли за политици, твърди той

" Безропотно гласувайте всички брюкселски чиновнически решения, които не бяха в сгода не европейските нации " , обърна се водачът на Българска социалистическа партия към ръководещите.

Опозицията ще работи старателно европейската прокуратура да проработи и в България. Категорично социалистите са срещу Пакта за миграция, пакета " Макрон " и Истанбулската спогодба.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР