За МВР не е добър резултат фактът, че случаите от

...
За МВР не е добър резултат фактът, че случаите от
Коментари Харесай

МВР не може да влиза в необитаеми къщи без разрешение

За Министерство на вътрешните работи не е добър резултат фактът, че случаите от Нови Искър и Костенец, при които бяха търсени упрекнати в ликвидиране, приключиха със самоубийства . Трябва да се изследват претекстовете за убийствата, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

В рамките на парламентарната комисия по вътрешен ред и сигурност управлението на Министерство на вътрешните работи се регистрира за интервенцията в Костенец, която продължи над 20 дни.

Иван Иванов съобщи, че е било направено всичко допустимо по издирването на Зайков . Той уточни, че органите на реда са създали всичко по силата на закона. Ако са влезнали в необитаема къща без позволение, са щели да извършат нарушаване на закона . Според главсека на Министерство на вътрешните работи са реализирани две доста значими неща - не са позволени произшествия с жители и със чиновници на Министерство на вътрешните работи .
 Да се проверяват дейностите на Министерство на вътрешните работи В Костенец, прикани ген. Атанасов
Да се проверяват дейностите на Министерство на вътрешните работи В Костенец, прикани ген. Атанасов

Дали става въпрос за ликвидиране или самоубийство на Зайков, питат демократите

В Костенец служителите на реда нямали претекстове за убийството , а по данните, с които разполагали за Зайков е, че той е малък апаш . За Стоян Зайков не е имало данни за тежки престъпни закононарушения. От Министерство на вътрешните работи не са подценили обстановката, тъй като били включени профилирани звена, които правили оперативно-издирвателни мероприятия, увери основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Министерство на вътрешните работи няма по какъв начин да влияе на държанието на ревностните убийци, тъй като са непредвидими , съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Решението на причинителите на убийства не зависи от волята на Министерство на вътрешните работи, изясни Маринов. Вътрешният министър е безапелационен, че ведомството му е направило всички належащо, в това число и с масираната полицейска акция , по издирването на килъра от Костенец - Стоян Зайков.

Маринов регистрира, че в акцията на контролните органи в Костенец на терен са се сработили екипи, които до този миг не са имали взаимна активност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР