За музика, видео и хендсфри разговори, включва камера и FM

...
За музика, видео и хендсфри разговори, включва камера и FM
Коментари Харесай

Car Audio Stereo MP5 Player – цифров плейър за кола

За музика, видео и хендсфри диалози, включва камера и FM радио

7-инчовият TFT екран на устройството поддържа резолюция 800×480 пиксела

Цифровият плейър е налично средство за забавление за всеки автомобил. Наред с обичайното си предопределение за възпроизвеждане на музика и слушане на радио, тези устройства оферират и редица други благоприятни условия, включително видео, хендсфри диалози и даже снимане с камера.

Всички тези модерни функционалности са налични в модела Car Audio Stereo MP5 Player , предлаган от онлайн магазина GearBest за към 60 $. 7-инчовият TFT екран на устройството поддържа резолюция 800×480 пиксела, на който можете да гледате удобно видео, картина от камерата, цифрите при набиране на телефонен номер и прочие

Устройството включва вградено FM радио

Плейърът поддържа резолюция 480P за филми и друго наличие с висока резолюция, както и всички известни видео и аудио формати. Оборудван е слот за TF карти и порт USB 2.0, а също така включва Bluetooth 2.0 модул за хендсфри диалози и микрофон.

Car Audio Stereo MP5 Player разполага също с FM радио и камера, може да зарежда мобилни телефони и USB устройства. Предвидена е и опция за дистанционно управление. Изходната мощ на плейъра е 4х50W, а захранващото напрежение DC12V.

Можете да свържете плейъра елементарно със своя смарт телефон

Моделът Car Audio Stereo MP5 Player е един от новите артикули в онлайн магазина и се продава сега на цена от $59,99 плюс $3,55 за доставка до България от складовете на GearBest. Устройството има размери 17,80×10,00×6,30 см и тежи към 500 грама.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР